O nama

KO SMO MI?

Naša priča započinje 2013. godine. Osnovna djelatnost nam je uvoz i distribucija hemijskih sirovina i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju. Živimo i dišemo nabavku i opskrbu najboljim sirovinama i ambalažom. Uvijek smo u potrazi za najnovijim proizvodima, inovacijama, etičkim dobavljačima i trendovima. Ponosimo se odličnom uslugom i modernim pristupom u radu.

     Kako radimo?

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su velikim brojem zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner.

Naša vizija je vodeća pozicija u prodaji hemijskih sirovina i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju.

Naša misija su klijenti zadovoljni našim proizvodima i cjelokupnom uslugom.

    Zašto baš mi?

- Kvalitet naših proizvoda možemo dokazati certifikatima;
- Trudimo se našu ponudu učiniti najpovoljnijom na tržištu;
- Uvijek možete računati na brzu i pouzdanu isporuku narudžbe;
- Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno od sirovina i ambalaže;
- Većina sirovina se može isporučiti odmah ili će biti dostupna u najkraćem mogućem vremenskom periodu;
- Naš tim se sastoji od stručnog kadra koji će Vam dati sve potrebne savjete i informacije vezano za sastav, kvalitet i način upotrebe određenih sirovina.
 

Sirovine moraju ispunjavati određene standarde kako bi se osigurao kvalitet krajnjeg proizvoda. Shodno tome, naše sirovine nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Uz ambalažu iz naše ponude dostavljamo dokumentaciju o zdravstvenoj ispravnosti polaznog materijala i gotovog proizvoda, kao i tehničku dokumentaciju. Materijali od kojih su napravljeni kontejneri za farmaceutsku upotrebu zadovoljavaju zahtjeve ispitivanja po Ph. Eur.  Na osnovu navedenog, znat ćete da su Vaši proizvodi na sigurnom i da će imati duži rok trajanja.

    Naši partneri

Raznolikost i kvalitet karakterišu naš portfolio proizvoda. Vjerujemo da je razvoj partnerskih odnosa sa dobavljačima važan element u ostvarivanju naših ciljeva, stoga smo uvijek u potrazi za dobavljačima za sve grupe proizvoda, kako na regionalnoj tako i na globalnoj razini. Pri tome stavljamo naglasak na
pouzdane partnere koji zajedno s nama pridonose optimizaciji cijelog lanca vrijednosti za naše kupce.

Naši su partneri kako poznate velike kompanije sektora farmacije, tako i male tradicionalne kompanije, ali i novi inovativni proizvođači prirodne kozmetike.

 

   Poruka osnivača kompanije

BM Logistic d.o.o. Sarajevo je kompanija koja je počela sa radom prije 10 godina. Slobodno mogu reći da smo u tom periodu izgradili veliku mrežu zadovoljnih klijenata čije smo povjerenje uspješno opravdali. Istaknut ću da su to kupci koji cijene našu dosljednost, profesionalizam i ono što im nudimo.

Svaka odluka mog tima i mene  se u potpunosti zasniva na etičkim principima, a poštovanje je obaveza koja nas usmjerava da napravimo pravi izbor u svakoj situaciji.

Vode nas naše osnovne vrijednosti, a pokreće strast da stvaramo i budemo najbolji u onome što nudimo. Zato ćete u našoj kompaniji naći samo ono što je certificirano i provjerenog kvaliteta.

Zahvaljujem se svim kupcima i partnerima na podršci, povjerenju i lojanosti kroz dugi niz godina. Na kraju, naš uspjeh uvijek će zavisi od Vašeg uspjeha.

Mirnes Bošnjaković, direktor
Telefon: +387 33 425 300
E-mail: [email protected]

Mirnes Bošnjaković Direktor

BM Logistic d.o.o. Sarajevo

Živimo i dišemo nabavku i opskrbu najboljim sirovinama i ambalažom. Uvijek smo u potrazi za najnovijim proizvodima, inovacijama, etičkim dobavljačima i trendovima. Ponosimo se odličnom uslugom i modernim pristupom u radu.


Sirovine i ambalaža

Sirovine i ambalažu nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Vama na usluzi

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su velikim brojem zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner.

Ostvarite suradnju

Surađujmo na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Tel.: +387 33 425 300; Mob.: +387 61 06 06 06; E-mail: [email protected]; Adresa: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.