NAŠ NOVI WEB SHOP PRILAGOĐEN VAMA

Posted by BM Logistic Sarajevo

Posjetite novu web stranicu BM Logistic-a

Naša web stranica dobila je potpuno novi, moderniji i pristupačniji izgled. Na web shopu ćete naći sve naše artikle, njihov opis i veličinu pakovanja. Na vrlo jednostavan način nam možete poslati upit ako Vas nešto zanima. Naš tim će Vam u najkraćem mogućem roku dostaviti najpovoljniju ponudu!


www.bml.ba ⬅️

Prije nego se odlučite za kupovinu određene sirovine, obratite pažnju!

Kako bi se osigurala kvaliteta krajnjeg proizvoda, sve sirovine moraju  ispunjavati određene standarde kvaliteta i imati visok stepen farmaceutske čistoće. Svaka sirovina na pratećem certifikatu mora imati navedeno porijeklo, proizvođača i serijski broj. Prilikom kupovine, važno je da uz svaku sirovinu dobijete adekvatnu i ispravnu specifikaciju i prateći fiskalni račun. 

Hvala svim dugogodišnjim ali i novim klijentima koji nam ukazuju svoje povjerenje. Zbog vas se trudimo biti najbolji, jer naš uspjeh uvijek će zavisiti od vašeg uspjeha!

 

BM Logistic d.o.o. Sarajevo

Živimo i dišemo nabavku i opskrbu najboljim sirovinama i ambalažom. Uvijek smo u potrazi za najnovijim proizvodima, inovacijama, etičkim dobavljačima i trendovima. Ponosimo se odličnom uslugom i modernim pristupom u radu.


Sirovine i ambalaža

Sirovine i ambalažu nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Vama na usluzi

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su velikim brojem zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner.

Ostvarite suradnju

Surađujmo na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Tel.: +387 33 425 300; Mob.: +387 61 06 06 06; E-mail: [email protected]; Adresa: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.