DEZOBARIJERA- METALNA KADA SA VINIL OTIRAČEM

Posted by BM Logistic Sarajevo

DEZOBARIJERE ČISTE I DEZINFIKUJU OBUĆU, PREPORUČUJE SE ZA SVE ULAZE KAKO BI SPRIJEČILI PRODOR NEČISTOĆA I BAKTERIJA U UNUTRAŠNJOST PROSTORIJE.

Redovno i temeljno pranje ruku, držanje udaljenosti od drugih ljudi i dezinfekcija svih površina koje često dodirujemo spadaju u najvažnije korake u borbi protiv svih vrsta virusa, ali ono što mnogi zaboravljaju je dezinfekcija obuće. Preko obuće možemo unijeti veliki broj različitih bakterija i virusa, koji se mogu proširiti po podovima zato je neophodna i redovna dezinfekcija obuće.

Dezobarijere  su antibakterijski higijenski otirači koji se upotrebljavaju  za dezinfekciju obuće čime se spriječava prenos bakterija, virusa, gljivica i mikroorganizama. Podne dezobarijere čiste i dezinfikuju obuću i preporučuje se za ulaze u sve zone  gde je neophodna zaštita ove vrste, kako bi spriječili prodor nečistoća i bakterija u unutrašnjost prostorije.

                  


Dezobarijera se sastoji od metalnog rama obloženog pocinčanim limom sa vinil umetkom u koji se dodaje sredstvo za dezinfekciju. Vinil umetak ne upija tečnost, antibakterijski je i vodootporan a fleksibilna vlakna čiste kontaminirane čestice sa obuće. Izuzetno su efikasni jer sadrže antibakterijski rastvor koji ubija mikroorganizme, kao i vlakna koja struganjem dodatno čiste i suše obuću.

 

Ostale sirovine iz naše ponude pogledajte na linku ispod:

https://www.sirovine.ba/sirovine


BM Logistic d.o.o. Sarajevo

Živimo i dišemo nabavku i opskrbu najboljim sirovinama i ambalažom. Uvijek smo u potrazi za najnovijim proizvodima, inovacijama, etičkim dobavljačima i trendovima. Ponosimo se odličnom uslugom i modernim pristupom u radu.


Sirovine i ambalaža

Sirovine i ambalažu nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Vama na usluzi

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su velikim brojem zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner.

Ostvarite suradnju

Surađujmo na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Tel.: +387 33 425 300; Mob.: +387 61 06 06 06; E-mail: [email protected]; Adresa: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.