ALOE VERA GEL 10:1

Posted by BM Logistic Sarajevo

Gelovi imaju prednost u odnosu na ostale pripravke jer se brže upijaju.

Aloe vera spada u porodicu kaktusa s debljim zelenim vanjskim slojem i unutrašnjim sadržajem koji je nalik na gel. Gel aloe vere je od davnina korišten za hidrataciju kože i kose. Širom svijeta je poznat kao jedan od najsigurnijih sastojaka koji se koriste u proizvodima za njegu kože s brojnim prednostima.
Različite studije su potvrdile brojne prednosti ove biljke u liječenju kožnih oboljenja.

     

Korisna je u liječenju rana i opekotina, manjih kožnih infekcija, cisti, dijabetesa i povišene masnoće u krvi, a postoje indikacije i da može pomoći kod ozbiljnijih i trajnih stanja kao što su ekcemi, genitalni herpes, perut, psorijaza, rak rane, čirevi na koži i slično.
Gelovi imaju prednost u odnosu na ostale pripravke jer se brže upijaju, samim time brže djeluju, a ne ostavljaju masni trag.

Pakovanje: 1L, 100ml

Ostale sirovine iz naše ponude pogledajte na linku ispod:

https://www.sirovine.ba/sirovine



                                  


BM Logistic d.o.o. Sarajevo

Živimo i dišemo nabavku i opskrbu najboljim sirovinama i ambalažom. Uvijek smo u potrazi za najnovijim proizvodima, inovacijama, etičkim dobavljačima i trendovima. Ponosimo se odličnom uslugom i modernim pristupom u radu.


Sirovine i ambalaža

Sirovine i ambalažu nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Vama na usluzi

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su velikim brojem zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner.

Ostvarite suradnju

Surađujmo na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Tel.: +387 33 425 300; Mob.: +387 61 06 06 06; E-mail: [email protected]; Adresa: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.