"DILARA" PRIRODNA ULJA

Posted by BM Logistic

Kozmetika koja otkriva drevne tajne ljepote !!!

Arganovo Ulje - Zlatni nektar ljepote

Čudesno ulje koje vraća mladost, hidratizira i revitalizira

Esencijalan dio svakog režima ljepote je svakodnevana upotreba Arganovog ulja. Marokanke su se od davnina njegovale arganovim uljem koje regeneriše i hrani kožu, a zahvaljujući visokom sadržaju vitamina E, neutrališe slobodne radikale i usporava starenje. Stoljećima je Arganovo ulje korišteno kako bi hidratiziralo, revitaliziralo i popravilo nedostatke na koži, kosi i noktima. Idealno je za sve tipove kože, uključujući suhu i osjetljivu kožu. Od revitalizacije do toniranja, čudesno Arganovo ulje idealno je protiv starenja, a može pomoći gotovo kod svakog problema, bilo kojeg tipa kože.


Ricinusovo Ulje - Magično višenamjensko ulje

Čini kožu glatkom, mekšom i mlađom.

Ima prirodna antibakterijska i antifungalna svojstva, te je bogato vitaminom E, mineralima, proteinima i Omega 6 i 9 masnim kiselinama. Njegov neuobičajeno visok omjer ricinoleinske kiseline čini ga korisnim za kožu i kosu. Veoma je pogodno za vlasište jer sprječava ispadanje kose. Zbog antibakterijskog i antifungalnog svojstva, korisno je kod pojave folikulitisa, peruti i infekcije vlasišta, a sadržaj ricinoleinske kiseline pomaže povećati cirkulaciju kože i poboljšati rast kose. Kada se nanosi na kožu, prodire duboko i potiče proizvodnju kolagena i elastina. Ovo pomaže omekšati i hidratizirati kožu, te odgoditi pojavu bora i fini linija.

Ulje Koštica Marelice - Drevno ulje vrijednosti zlata

Tretiranje vlasišta uljem koštica marelice može se mjeriti s najskupljim tretmanima: hrani i zaglađuje kosu, potiče njen rast te joj daje poletnost i sjaj.

Ulje koštica marelice smatraju najboljim uljem za njegu kose i kože. Daje baršunast osjećaj, elastičnost, čistoću i podatnost. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama poput oleinske i linolne, te vitaminima A, B1, B6, B17 i E. Lako se absorbuje, hranjivo je, hidratizira, omekšava kožu, smiruje upalu. Idealno za suhu i osjetljivu kožu. Iznimno je cijenjeno u masaži zbog dubinske njege i brzog upijanja. Koristi se u njezi svih tipova kože, djeluje antibakterijski, antiseptično, antioksidativno, a preporučuje se osobama problematičnom kožom koja je sklona ekcemima, aknama, dermatitisu ili psorijazi.

Ulje Sjemenki Grožđa - Tajni sastojak kozmetičkih preparata

Uklanja slobodne radikale i potiče obnovu kolagena, ostavljajući kožu satenski mekom i zategnutom.

Ulje sjemenki grožđa je dobro čuvana tajna mnogih tradicionalnih kozmetičkih repertoara. Nježno ulje koje se lako apsorbuje, lagano je na koži, pa je stoga neizostavan sastojak mnogobrojnih krema i losiona. Osim idealne viskoznosti, izuzetno je bogato beta-karotenom i vitaminima D, C, E, a izvanredna koncentracija esencijalnih masnih kiselina kao što su palmitinska, stearinska i linoleinska kiselina, čine ga veoma učinkovitim u borbi protiv bora, sužavanju pora, te smanjenju ožiljaka na koži. Zbog svoje lakoće pogodno je za njegu i suhe i masne kože. Pozitivan uticaj na kosu je izrazit jer sprječava isušivanje, pojavu kovrča, i pucanje krajeva. Također sprječava ispadanje, pojavu peruti i dermatitisa, a zbog visokog udjela vitamina E, kosa ostaje jaka i sjajna.

Bademovo Ulje - Univerzalno ulje iz antičkih vremena

Preporučuje se koristi u trudnoći za prevenciju nastanka strija i celulita. Kožu čini mekom i svilenkastom, a uz to usporava starenje i poboljšava ten.

Bademovo ulje je bogato biljnim bjelančevinama, vitaminima A, B1, B2 i B6 te vitaminom E, a sadrži i esencijalne masne kiseline: Omega-3, Omega-6 i Omega-9.
Pogodno je za njegu suhe i osjetljive kože, njegu kose i noktiju, a nezaobilazno je bazno ulje u masaži i aromaterapiji. Smiruje upale, dermatitise, opekline, ekceme i psorijazu.
Jedno je od najboljih sredstava protiv tamnih podočnjaka.
Bademovo ulje obiluje vitaminom A koji štiti folikule. Ono ubrzava rast, a u kombinaciji s masažom vlasišta potiče obnovu vlasi te kosi vraća mekoću, sjaj i volumen. Hraneći korijen kose bademovo ulje sprječava opadanje i pucanje vrhova, a uz to smiruje i nadraženost tjemena.

                                                                                         

BM Logistic d.o.o. Sarajevo

Živimo i dišemo nabavku i opskrbu najboljim sirovinama i ambalažom. Uvijek smo u potrazi za najnovijim proizvodima, inovacijama, etičkim dobavljačima i trendovima. Ponosimo se odličnom uslugom i modernim pristupom u radu.


Sirovine i ambalaža

Sirovine i ambalažu nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Vama na usluzi

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su velikim brojem zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner.

Ostvarite suradnju

Surađujmo na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Tel.: +387 33 425 300; Mob.: +387 61 06 06 06; E-mail: [email protected]; Adresa: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.